Administratief Medewerker Inkoop

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als administratief medewerker inkoop zorg je ervoor dat de juiste goederen op het juiste moment en op de juiste plek worden ontvangen: iets voor jou?

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met de administratieve afhandeling van ingelegde inkooporders. Ingelegde orders worden per e-mail bevestigd door de leverancier, deze orderbevestigingen controleer en verwerk je. Soms komt het voor inkoopprijzen moeten worden aangepast, dit gaat dan in overleg.

Dagelijks controleer je de status van de lopende inkooporders. Je controleert of de order bevestigd is door de leverancier en of de afgegeven levertijd nog wordt gehaald. Dit doe je aan de hand van Excellijsten. Hier ben jij een groot deel van de tijd mee bezig. Jij signaleert afwijkingen en onderneemt actie. Welke actie is afhankelijk van de afwijking. Je lost eenvoudige afwijkingen zelf op. Afwijkingen die escaleren worden opgepakt door een collega.

Eenvoudige inkooporders leg je zelfstandig in. Daarnaast ondersteun je bij import- en exportwerkzaamheden en de afhandeling van garantieverzendingen.

Je gaat werken bij de afdeling inkoop en logistiek. Samen met ongeveer 10 collega’s zorgen we ervoor dat het inkoop en logistieke proces soepel verloopt. Werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Die is gezellig en ongedwongen. En we helpen elkaar, zodat onze minder ervaren collega’s niet vastlopen. Samen zorgen we er ook voor dat jij goed vertrouwd raakt met de werkzaamheden.

Jouw profiel:
Het is belangrijk dat je zeer nauwkeurig werkt. Fouten en te laten leveringen kunnen leiden tot vertragingen in productie: hoe eerder ze worden opgespoord en opgelost, hoe beter.

Verder heb je:
– Een havo of mbo-3 diploma.
– Behendigheid met Excel, aangezien je hier dagelijks mee werkt.
– Taalvaardigheid: je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Engels. Communicatie met leveranciers vindt namelijk plaats in het Nederlands of Engels.

Ons aanbod:
Bij Trymax krijg je een uitdagende fulltime functie, 32 uur per week is bespreekbaar. De uitdaging zit in het creëren en houden van overzicht met als doel dat de benodigde onderdelen allemaal tijdig worden ontvangen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 2.275,- en € 2.500,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken middels plasmatechnologie. Een uniek product in een groeimarkt: wij groeien zelf dan ook hard. Trymax heeft kantoren in Italië en China: in deze landen doen we sales en service. Ons hoofdkantoor en de productielocatie is – nu nog – de Roggeweg in Nijmegen. Omdat we uit ons jasje groeien, verhuizen wij later dit jaar naar Bijsterhuizen-Nijmegen. Wereldwijd werken er nu ongeveer zeventig mensen bij Trymax, van wie vijftig in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het onderstaande sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Tessa Baltussen op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Administratief Medewerker Inkoop
Type: Fulltime Parttime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx