Assemblage Monteur Mechatronica

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als Assemblage Monteur assembleer je deze unieke machines: iets voor jou?

Wat ga je doen?
In schone ruimtes assembleer je machines en machineonderdelen volgens procedures: het ‘build document’. Afhankelijk van de omvang van de machine doe je dat samen met een of twee collega’s. Hoewel wij een aantal standaardmachines leveren, is geen machine gelijk. Je stemt namelijk elke machine helemaal af op de specificaties van de klant.

Je gaat werken bij de afdeling Productie, met ongeveer 25 collega’s. Net als jij vinden wij het assembleren van deze unieke machines geweldig. Werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Die is gezellig en ongedwongen. En we helpen elkaar, zodat onze minder ervaren collega’s niet vastlopen. Samen zorgen we er ook voor dat jij goed vertrouwd raakt met het werk en de machines.

Jouw profiel
Het assembleren van deze machines vraagt van jou dat je heel nauwkeurig werkt. Fouten kunnen leiden tot hoge kosten: hoe eerder ze worden opgespoord en opgelost, hoe beter. Als geleverde componenten fouten hebben, of als er iets niet goed gaat bij de assemblage, dan ben jij een echte troubleshooter.

Heb je al werkervaring in de machinebouw? Dan helpt jou dat snel op weg. Heb je die ervaring nog niet? Dan helpen wij je op weg. Met jouw leergierige houding raak je binnen korte tijd vertrouwd met de machines en het werk.
De functie is mogelijk in combinatie met een BBL opleiding.

Verder heb je:
– Technische affiniteit.
– Grote belangstelling voor fijnmechanica, want dat is wat wij doen.
– Taalvaardigheid: je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Engels. Procedures zijn meestal in het Engels en je rapporteert ook in beide talen.

Ons aanbod
Bij Trymax krijg je een uitdagende fulltime functie. Die uitdaging zit in de machines zelf, maar ook in het assembleren. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 2.275,- en € 2.900,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken middels plasmatechnologie. Een uniek product in een groeimarkt: wij groeien zelf dan ook hard. Trymax heeft kantoren in Italië en China: in deze landen doen we sales en service. Ons hoofdkantoor en de productielocatie zijn begin dit jaar verhuisd naar Bijsterhuizen-Nijmegen, zodat we aan de groeiende vraag kunnen voldoen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 100 mensen bij Trymax, van wie 70 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Tessa Baltussen op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Assemblage Monteur Mechatronica
Type: BBL Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx