Safety Compliance / Certification Engineer

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als Certification Engineer ben jij verantwoordelijk voor de certificering van onze machines.

Wat ga je doen?
Als Certification Engineer ben je onderdeel van ons engineeringsteam (ca. 10 collega’s). Jij bent verantwoordelijk voor:

– Het beheren en opstellen van machinecertificering en de daarbij behorende documentatie. Het gaat hierbij vooral om CE, UL en SEMI normeringen, andere normeringen kunnen ook voorkomen. Welke normeringen relevant zijn wisselt per klant.
– Samen met collega’s mogelijke wijzigingen op een projectmatige wijze oppakken.
– Het adviseren van collega’s over het hanteren van richtlijnen, normen en het certificeren van machines.
– Het beantwoorden van klantvragen omtrent machinecertificeringen.
– Je onderhoudt contacten met certificeringsinstellingen en leveranciers.

Jouw profiel
Je vindt het een leuke uitdaging om bij Trymax de documentatie omtrent certificeringen op orde te brengen. Dit vergt dat je nauwkeurig werkt. Daarnaast heb jij het vermogen om je snel aan te passen aan bepaalde situaties. Je schakelt snel wanneer dat noodzakelijk is.

Verder heb je:
– Een afgeronde technische hbo opleiding.
– Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
– Taalvaardigheid: je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Engels.

Ons aanbod
Bij Trymax krijg je een uitdagende fulltime functie. De uitdaging zit in het vinden van praktische technische oplossingen binnen de kaders van de normeringen. Naast onze gezellig werksfeer en gezamenlijke activiteiten, krijg je bij ons:

– Een maandsalaris gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken middels plasmatechnologie. Een uniek product in een groeimarkt: wij groeien zelf dan ook hard. Trymax heeft kantoren in Italië en China: in deze landen doen we sales en service. Ons hoofdkantoor is – nu nog – de Roggeweg in Nijmegen. Omdat we uit ons jasje groeien, verhuizen wij later dit jaar naar Bijsterhuizen-Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het onderstaande sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Tessa Baltussen op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Safety Compliance / Certification Engineer
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx