Electrical Engineer

Onze hightech precisiemachines worden gebruikt in de productie van microchips, waar enorm veel vraag naar is over de hele wereld. Jij bedenkt slimme oplossingen en nieuwe opties om onze machines zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Wat ga je doen?
Je start vaak met een aanvraag van een collega of klant die graag een verandering ziet in een machine. Dan gaan de radertjes in jouw hoofd aan de slag om hier de ideale oplossing voor te bedenken. Ook denk je mee met de ontwikkeling van nieuwe machines. Welke nieuwe technieken kunnen we toepassen om de klanten nóg meer te helpen? Je zoekt de juiste componenten erbij, maakt de berekeningen, zorgt dat schema’s op orde zijn en communiceert hiervoor met de leveranciers. Je maakt impact door fouten uit bestaande systemen te halen en je collega’s te helpen. Zo help je bijvoorbeeld om een systeem om te zetten naar een nieuwe standaard: welke requirements zijn er, wat hebben we daarvoor nodig en hoe implementeren we dat? Hierin werk je ook intensief samen met de Compliance Engineer, de System Integration Engineers en de Manufacturing Technicians.

In het 20-koppige team Development & Engineering en in de rest van de organisatie vind je een open cultuur, waar je stem wordt gehoord. Je bent vrij om nieuwe ideeën in te brengen. We werken misschien met machines, maar zijn heel menselijk in de benadering. Zo denken we graag met je mee over je verdere ontwikkeling, of dat nu verdieping in je vakgebied of doorgroeien naar een andere functie is.

Jouw profiel
Jij denkt niet in hokjes, maar kijkt juist graag over de grenzen heen om nieuwe oplossingen te ontdekken. Ook in de samenwerking ben je flexibel; je collega’s kunnen rekenen op je hulp en creatieve ideeën. Verder heb je:

• Een diploma in Elektrotechniek (mbo of hbo).
• Kennis van PLC-systemen (Omron/Festo), Wafer Handling Robots (Rorze/Sankyo), de veiligheidsnormen en eventueel van plasma.
• Minimaal drie jaar vergelijkbare ervaring in de machinebouw of semiconductor industrie.
• Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier.
• Al eerder projectmatig gewerkt en snap je de werkdruk die hierbij komt kijken.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een afwisselende functie voor 38 uur per week, waarin je volop kunt groeien en ontwikkelen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
• Een maandsalaris tussen de € 3.200,- en € 4.500,- gebaseerd op kennis en ervaring.
• Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
• Mogelijkheden om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen.
• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
• Deelname aan het PMT-pensioenfonds (Metaal & Techniek).
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
• Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightechmachines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in China, de Verenigde Staten en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse, HR-officer op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Category: Electrical Engineer
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx