Leerling Monteur Hightech Machinebouw

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als Leerling Monteur Hightech Machinebouw assembleer en test je deze unieke machines en volg je daarnaast een bbl-opleiding. Perfect als je werken en leren wilt combineren: iets voor jou?

Wat ga je doen?
In schone ruimtes assembleer je machines en machineonderdelen volgens procedures: het ‘build document’. Afhankelijk van de omvang van de machine doe je dat samen met een of twee collega’s. Hoewel wij een aantal standaardmachines leveren, is geen machine gelijk. Je stemt namelijk elke machine helemaal af op de specificaties van de klant.

Ken je de machines door en door, dan ga je ook ‘final’ testen. Bovendien stel je de final-testrapporten op. Zo weten we zeker dat de machines doen wat wij onze klanten beloven. Een verantwoordelijke taak, want het gaat om precisiemachines!

Je gaat werken bij de afdeling Productie, met ongeveer vijftien collega’s. Je volgt een opleiding op het gebied van mechatronica en je gaat 1 dag per week naar school

Net als jij vinden wij het assembleren en testen van deze unieke machines geweldig. Werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Die is gezellig en ongedwongen. En we helpen elkaar, zodat onze minder ervaren collega’s niet vastlopen. Samen zorgen we er ook voor dat jij goed vertrouwd raakt met het werk en de machines.

Jouw profiel
Het assembleren en testen van deze machines vraagt van jou dat je heel nauwkeurig werkt. Fouten kunnen leiden tot hoge kosten: hoe eerder ze worden opgespoord en opgelost, hoe beter. Als geleverde componenten fouten hebben, of als er iets niet goed gaat bij de assemblage, dan ben jij een echte troubleshooter.

Verder heb je:
– Grote belangstelling voor fijnmechanica, want dat is wat wij doen.
– Taalvaardigheid: je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Engels. Procedures zijn meestal in het Engels en je rapporteert ook in beide talen.

Ons aanbod
Bij Trymax krijg je een uitdagende functie waarbij je werken met leren combineert. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een fulltime maandsalaris.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Trymax betaalt de opleiding en tijdens de studiedag wordt het salaris doorbetaald.
– Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Een uniek product in een groeimarkt: wij groeien zelf dan ook hard. Trymax heeft ook kantoren in Italië en China: in deze landen doen we sales en service. Ons hoofdkantoor en de productielocatie is in Nijmegen. Omdat we uit ons jasje groeien, verhuizen we momenteel binnen Nijmegen naar Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 95 mensen bij Trymax, van wie 65 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.
Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Tessa Baltussen op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Leerling Monteur Hightech Machinebouw
Type: Werken en leren (BBL)
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx