Quality Manager

Met jouw bevlogenheid zorg je voor een hogere efficiency, hogere kwaliteit, continue verbeteringen en sterkere processen zodat we als Trymax de best mogelijke NEO machines kunnen leveren in een goedgeorganiseerde werkomgeving.

Wat ga je doen?
Onze organisatie naar een hoger niveau tillen, dat realiseer jij vanuit jouw visie op kwaliteit. Hoe halen wij 100% uit onze potentie? Door grip te krijgen op alle bedrijfsprocessen, de producten en de behoeftes van onze klanten en leveranciers. We zijn hier al mee begonnen, maar er is nog veel te regelen. Dat betekent dat je veel eigen inbreng kunt leveren:
– Bij het opstellen en uitdragen van het beleid en de projecten rondom kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en MVO, inclusief het bijhouden van nieuwe wettelijke regels hiervoor.
– Adviseert over de kwaliteitseisen, de toetsingseisen en de procedurele eisen volgens de (wettelijk) voorgeschreven kaders.
– Auditprogramma’s ontwikkelt en beheert voor toeleveranciers, dochterondernemingen, buitenlandse vestigingen, servicepartners en andere partijen met wie we samenwerken. En je plant en begeleidt interne en externe audits.

Daarnaast zorg je dat ons bestaande KAM-systeem wordt ondergebracht bij Inbisco, zodat er een soepele implementatie plaatsvindt en er continu verder verbeterd wordt. Ook ben je betrokken bij de onderzoeken naar ongevallen, milieu—incidenten, gezondheidsproblemen en bijna-incidenten. Hiervoor werk je samen met de preventiemedewerker.

De algemeen directeur is jouw directe aanspreekpunt. Zelf geef je functioneel leiding aan het 3-koppige kwaliteitsteam. Je inspireert en stimuleert je collega’s om zichzelf te blijven ontwikkelen en om optimaal samen te werken. Hoe kunnen jullie als team alles breder inrichten zodat we problemen kunnen voorkomen? Jij richt de rode draad hiervoor in en neemt alle collega’s binnen Trymax mee in de stappen om een hogere kwaliteit te bereiken. Dit is ook dé plek om jezelf te blijven ontwikkelen, want je krijgt de kans op van alles te ontdekken, uit te proberen en te leren. We waarderen jouw kritische blik, je vragen, je ideeën en initiatieven. Dus laat vooral van je horen.

Jouw profiel
Jij hebt een visie op kwaliteit en hoe we die naar een hoger niveau brengen. Dit breng je over naar alle betrokkenen. Tegelijk luister je goed naar hen en analyseer je wat er nodig is om dat hogere kwaliteitsniveau te bereiken. Met jouw zelfvertrouwen en doortastendheid maak je hier een succes van. Verder heb je:
– Een technische opleiding afgerond of (technische) bedrijfskunde op hbo-niveau.
– Al zeker 3 jaar ervaring met kwaliteitsmanagement, het liefst binnen een middelgrote organisatie.
– Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een afwisselende functie voor 38 uur per week, waarin je volop kunt groeien en ontwikkelen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 5.200,- en € 6.400,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
– Mogelijkheden om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen.
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Deelname aan het PMT-pensioenfonds (Metaal & Techniek).
– Ruimte om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
– Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightechmachines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in China, de Verenigde Staten en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.
Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Quality Manager
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx