System Integration Engineer

In onze digitale wereld, waarin alles online verbonden is, zijn de chips niet aan te slepen. En zeg je chips, dan zeg je halfgeleiders. Bij Trymax in Bijsterhuizen-Nijmegen bouwen en ontwikkelen wij de hightech precisiemachines met robots om halfgeleiders te produceren. Wil jij bijdragen aan de continue innovatie van onze waferbewerkende machines en proceskamers? Als System Integration Engineer ben je betrokken bij het hele proces, van ontwerp en certificering tot productie. Een mooie uitdaging!

Wat ga je doen?
Je ontwerpt zowel productverbeteringen en benodigde aanpassingen, als hele nieuwe proceskamers of machines. Daarin komen de meest uiteenlopende disciplines samen: van software-engineering en elektrotechniek tot technisch tekenen en certificering. Jij voorziet je gespecialiseerde collega’s van eisen, specificaties en normen, waarmee zij aan de slag gaan. Staat het concept er, dan test en evalueer je het ontwerp, waarvoor je het testplan schrijft. Bovendien plan je het vrijgeven van je ontwerpen in de organisatie.

Als System Integration Engineer vorm je geen eiland. Je werkt nauw samen met de leveranciers van componenten en onze eigen afdelingen. Jouw ideeën moeten immers passen bij hun mogelijkheden en de eisen van de klant. En hebben collega’s van bijvoorbeeld productie, het internationale serviceteam of sales vragen of een probleem? Dan lever jij de technische support.

Je twaalf collega’s van het Engineering-team zijn electrical, mechanical, software, design, documentation en certification engineers. Samen werk je aan de beste resultaten.

Jouw profiel
Vanuit jouw eigen brede technische kennis overzie je de gevolgen van je ontwerpen. Daarbij schakel je makkelijk tussen je verschillende projecten. Je weet de vragen die je krijgt te vertalen naar creatieve, toekomstbestendige oplossingen. En dankzij jouw leidinggevende en communicatieskills weet je collega’s en leveranciers daarin mee te krijgen. Vanwege je internationale contacten is het bovendien belangrijk dat je niet alleen goed Nederlands, maar ook goed Engels spreekt, leest en schrijft.

Verder heb je:
– Een bachelor of master in een technische richting, bij voorkeur mechatronica of werktuigbouwkunde.
– Ruime ervaring in de machinebouw, in een multidisciplinaire hightech omgeving.
– Kennis van CAD en elektronica, of de motivatie om je de benodigde kennis eigen te maken.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een uitdagende functie waarin je de werking van onze machines echt kunt beïnvloeden. Daarvoor waarderen we je initiatief! Naast onze gezellige, informele werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt: wij groeien zelf dan ook hard. Trymax heeft kantoren in Italië en China: in deze landen doen we sales en service. Ons hoofdkantoor en de productielocatie zijn begin dit jaar verhuisd naar Bijsterhuizen-Nijmegen, zodat we aan de groeiende vraag kunnen voldoen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 85 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Tessa Baltussen op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: System Integration Engineer
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx