Monteur Hightech Machinebouw

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als monteur assembleer, en test je deze unieke machines: iets voor jou?

Wat ga je doen?
In schone ruimtes assembleer en test je machines en machineonderdelen. Afhankelijk van de omvang van de machine doe je dat alleen of samen met een collega. Hoewel wij een aantal standaardmachines leveren, is geen machine gelijk. Je stemt namelijk elke machine helemaal af op de specificaties van de klant. Zo weten we zeker dat de machines doen wat wij onze klanten beloven. Een verantwoordelijke taak, want het gaat om precisiemachines!

Je gaat werken bij de afdeling Productie, met ongeveer 25 collega’s. Net als jij vinden wij het assembleren en testen van deze unieke machines geweldig. Werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Die is gezellig en ongedwongen. En we helpen elkaar, zodat onze minder ervaren collega’s niet vastlopen. Samen zorgen we er ook voor dat jij goed vertrouwd raakt met het werk en de machines.

Jouw profiel
Het assembleren en testen van deze machines vraagt van jou dat je heel nauwkeurig werkt. Fouten kunnen leiden tot hoge kosten: hoe eerder ze worden opgespoord en opgelost, hoe beter. Jij bent dan ook een echte troubleshooter.

Verder heb je:
– Een mbo-diploma in de richting van mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar.
– Grote belangstelling voor fijnmechanica, want dat is wat wij doen.
– Taalvaardigheid: je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Engels. Procedures zijn meestal in het Engels en je rapporteert ook in beide talen.

Ons aanbod
Bij Trymax krijg je een uitdagende fulltime functie. Die uitdaging zit in de machines zelf, maar ook in het assembleren en testen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.300,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
– Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
– Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken middels plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in China, de Verenigde Staten en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.
Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Assemblage Monteur Hightech Machinebouw
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx