Senior Electrical Engineer

Onze hightech precisiemachines worden gebruikt in de productie van microchips, waar enorm veel vraag naar is over de hele wereld. Jij bedenkt slimme oplossingen en nieuwe opties om onze machines zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Wat ga je doen?
Als Senior Electrical Engineer beheer en leid je het gehele traject van engineeringsprojecten, van het eerste idee tot aan de uiteindelijke oplevering, waarbij je ook jouw passie voor compliance toont. Je zorgt er samen met de andere disciplines binnen het team voor dat het product succesvol wordt gerealiseerd.

Je maakt gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring die je hebt opgedaan om tot oplossingen te komen die in lijn zijn met de relevante veiligheidsnormen en richtlijnen. De veiligheidsnormen zijn belangrijk, want de machines moeten veilig en betrouwbaar worden gebruikt. Hiervoor stel je de benodigde documentatie op en onderhoud je contact met de certificeringsinstellingen.

Verder ben jij een vraagbaak voor je collega’s. Je deelt je kennis en expertise met de andere engineers en helpt hen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Als senior professional binnen ons 25-koppige team Development & Engineering ervaar je de voordelen van een open cultuur. Je stem wordt gehoord en gewaardeerd. Je bent vrij om nieuwe ideeën in te brengen. We geloven in een menselijke benadering, zelfs in een omgeving die gedomineerd wordt door machines.

Jouw profiel
Jij denkt niet in hokjes, maar kijkt juist graag over de grenzen heen om nieuwe oplossingen te ontdekken. Ook in de samenwerking ben je flexibel; je collega’s kunnen rekenen op je hulp en creatieve ideeën. Verder heb je:
– Een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Elektronica op hbo of wo niveau.
– Kennis van PLC-systemen. Wij gebruiken Omron, Beckhoff en Festo componenten.
– Kennis van de veiligheidsnormen CE & UL.
– Bij voorkeur kennis van Wafer Handling Robots en SEMI Standards of bereid om je dit snel eigen te maken.
– Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de machinebouw.
– Sterke communicatieve skills in het Nederlands én Engels, in gesprek en op papier.
– Ruime ervaring met projectmatig werken.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een afwisselende functie voor 38 uur per week, waarin je volop kunt groeien en ontwikkelen. Naast onze gezellige werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:
– Een maandsalaris tussen de € 4.800,- en € 6.000,- gebaseerd op kennis en ervaring.
– Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
– Mogelijkheden om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen.
– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
– Deelname aan het PMT-pensioenfonds (Metaal & Techniek).
– Ruimte om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.
– Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightechmachines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft sales- en serviceorganisaties in China, de Verenigde Staten en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen-Bijsterhuizen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 120 mensen bij Trymax, van wie 95 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze functie iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse, HR-officer op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Category: Senior Electrical Engineer
Type: Fulltime
Location: Nijmegen - Netherlands

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx